(097) 618-79-09 (063) 367-77-98
uk ru

Як вибрати стиль меблів?

Як вибрати стиль меблів?
Сьогодні ми пропонуємо Вам коротку інструкцію на тему «Стилі меблів»

Плануєте ремонт? Замінити меблі? Хочете зробити свою оселю не тільки затишною,але й стильною?Не знаєте з чого почати, та який стиль обрати? Класика, хай-тек, італійські меблі... Різноманітність стилів вражає, а їх особливості вимагають уважного вивчення для вірного вибору Ваших майбутніх меблів. Сьогодні ми пропонуємо Вам коротку інструкцію на тему «Стилі меблів»

Класичний стиль - це поєднання елегантності, стриманості та гідності. Класичні меблі завжди в тренді,вони завжди виглядають актуально і презинтабельно. Прихильники розкоші втамують свою пристрасть у стилях бароко чи рококо - цей стиль підкреслить достаток і гідність власника. Більш спокійні варіанти - ампір чи арт-нуво - чарівні та сповнені натхненням.

Модерн-один з яскравих стилів інтер'єру, де можна побачити і асиметрію, і вигнуті лінії, і натуральні мотиви. Модерн може бути як схожий на класичні інтер'єри, так і походити функціональністю на мінімалізм. Там, де в класиці було б два крісла, тут буде стояти одне, там де в інтер’єрі хай-тек на килимі були б чіткі геометричні лінії, тут асиметричний малюнок з рослинними мотивами.

Хай-тек - мабуть, «найпопулярніші меблі. Для таких меблів характерні лаконічність ліній і сміливе використання різноманітних матеріалів.У палітрі кольорів перевага надається світлим, матовим відтінкам – білому, молочному, бежевому. Для створення контрастних деталей обирається чорний або темно-сірий.

Сучасний стиль меблі в сучасному стилі - це меблі, в дизайні яких змішані різні стилі без чіткого акценту на будь-якому з них. Функціональність - основна особливість меблів в сучасному стилі. Особливо вдало виглядають практичні багатофункціональні меблі для вітальні в сучасному стилі.

Сьогодні наявність безлічі дизайнерських рішень дозволяє утілювати в життя найсміливіші задумки. Саме у нас Ви можете знайти меблі в будь якому стилі,що зробить Ваше житло стильним,сучасним,затишним та саме таким яким Ви захочете його бачити!!!

Останні публікації