(097) 618-79-09 (063) 367-77-98
uk ru

Як обрати письмовий стіл для школяра

Як обрати письмовий стіл для школяра
Щоб зберегти правильну поставу дитини, глибина робочої поверхні столу повинна бути 60-80 см а ширина не менше ніж 100 см. посадіть дитину за стіл, якщо його зігнуті ноги находяться під прямим кутом і торкаються підлоги а лікті вільно знаходяться на стільниці то стіл відповідає зросту дитини. Велике значення має місткість столу кількість поличок і тумбочок де можна вільно розмістити всі підручники і шкільне приладдя. Важливо щоб знайшлося місце і для комп'ютера

Як купити письмовий стіл для школяра?

Ось і позаду канікули. Пролунав перший дзвоник і наші діти пішли в школу. А чи всі ми зробили все аби школяреві було комфортно писати уроки? Адже від письмового столу і крісла дуже залежить здоров'я дитини.

Щоб зберегти правильну поставу дитини, глибина робочої поверхні столу повинна бути 60-80 см а ширина не менше ніж 100 см. посадіть дитину за стіл, якщо його зігнуті ноги находяться під прямим кутом і торкаються підлоги а лікті вільно знаходяться на стільниці то стіл відповідає зросту дитини. Велике значення має місткість столу кількість поличок і тумбочок де можна вільно розмістити всі підручники і шкільне приладдя. Важливо щоб знайшлося місце і для комп'ютера.

Ціна столу залежить від його дизайну і від матеріалу з якого він виготовлений. Крім стандартних письмових і комп'ютерних столів зараз дуже популярні Г-подібні столи і столи-трансформери. Г-подібний стіл складається з двох частин на одній з яких можна виконувати домашнє завдання а на іншій розмістити комп'ютер. Стіл-трансформер передбачає регулювання його розмірів у відповідність із зростанням дитини і його віку. Коригувати висоту також можна за рахунок стільця. Також він може легко складатися і розкладатися в залежності від потреб. Купити стіл можна і ортопедичний що дуже важливо для дітей з особливостями розвитку. Не варто купити стіл школяреві з дорогого дерева так як на ньому неминучі плями і подряпини. Не слід також забувати що дешеві матеріали з яких виготовлений стіл можуть бути токсичні і викликати у дитини алергію.

У нашому інтернет магазині - RoNi всі столи зроблені згідно з європейськими стандартами. Ще треба пам'ятати що письмовий стіл - це робоче місце школяра і має налаштовувати його на серьйозний лад.Тому ультрамодний дизайн, іграшки, забавки можуть відволікати дитину від головних завдань і переплачувати гроші за нього не варто. Вдалої Вам купівлі! В нашому інтернет магазині Ви можете купити компютерні та письмові столи та правильно обрати стілець для Вашої дитини.

Останні публікації