(097) 618-79-09 (063) 367-77-98
uk ru

Новини, статті та огляди

Графік роботи на новорічні та різдвяні свята

Графік роботи на новорічні та різдвяні свята 2022 року

Як вибрати стиль меблів?

Коротка інструкція на тему «Стилі меблів»

Скандинавський стиль можна зробити із компанією #roni

Скандинавський стиль можна зробити із компанією #roni Не пропускаємо #АКЦІЇ -Столи (від 1900 грн)

Як обрати письмовий стіл для школяра

Щоб зберегти правильну поставу дитини, глибина робочої поверхні столу повинна бути 60-80 см а ширина не менше ніж 100 см. посадіть дитину за стіл, якщо його зігнуті ноги находяться під прямим кутом і торкаються підлоги а лікті вільно знаходяться на стільниці то стіл відповідає зросту дитини. Велике значення має місткість столу ...

Переваги інтернет-магазину меблів

Найважливішим фактором звичайно-ж являється ціна товару. Вона завжди нижча, ніж ціна на аналогічні товари в звичайних магазинах. Це обумовлено витратами на продавців, оренду приміщення і.т.п. Для інтернет-підприємців витрати на реалізацію товару трохи нижче, ніж в традиційній торгівлі. Дуже зручний той факт, що товари в інтернет ...

Виставка меблів MEBLE POLSKA 2018

​Кожного року у м.Познань відбувається виставка меблів, де представлені Європейські фабрики Signal, Halmar, BRW, Camamebel, Forte, Taranko та багато інших відомих та геть не відомих виробників.

Як правильно доглядати за меблями

Меблі, як і будь-який інший предмет домашнього вжитку, вимагають постійної уваги і ретельного догляду. Перш за все, для правильного зберігання меблів в хорошому стані необхідно відповідне середовище.

Як правильно вибрати обідній стіл?

Обідній стіл зі стільцями є важливим доповненням Вашого будинку, також він служить для святкування незліченних важливих життєвих подій. Для початку, форма вашої кімнати буде диктувати, яку форму столу ви повинні вибрати.