(097) 618-79-09 (063) 367-77-98
uk ru

Як правильно вибрати обідній стіл?

Як правильно вибрати обідній стіл?
Обідній стіл зі стільцями є важливим доповненням Вашого будинку, також він служить для святкування незліченних важливих життєвих подій. Для початку, форма вашої кімнати буде диктувати, яку форму столу ви повинні вибрати.

Догогіе покупці нашого інтернет магазину https://roni.com.ua сьогодні ми поговоримо з Вами на тему: Як правильно вибрати обідній стіл?

У 21 столітті не потрібно ходити по магазинам і все оглядати, досить відкрити інтернет і запитати у GOOGLE: "Який стіл мені вибрати"?

Наприклад, прямокутний або овальний, ймовірно, буде краще в прямокутному просторі, круглий або квадратний стіл - в маленькому просторі. Після того як ви визначилися з формою столу, Вам потрібно кілька порад для правильного вибору. Якщо ви плануєте часто приймати гостей або у Вас велика сім'я, Ви швидше за все виберете масивний великий стіл для вашої кімнати. З іншого боку, якщо ви віддаєте перевагу більш інтимні зустрічі і невеликі сімейні обіди, менше стіл буде краще гармоніювати з Вашим побажанням. Тепер розбіремся, які фактори повинні впливати при ухваленні рішення придбати обідній стіл.

Для того, щоб забезпечити достатній простір для людини, щоб з комфортом піднятися і не зіштовхнути сусідній стілець від столу і не уперетса в стіну вам потрібно як мінімум 85 сантиметрів між краєм столу і стіною, але чим більше (від 90 до 115 сантиметрів), тим краще. Ви можете захотіти стіл на 12 місць, розмір вашої кімнати може дозволити тільки за столом 8 місць зручної посадки, ви повинні так розставити меблі щоб було комфортно сидіти і були зроблені чіткі проходи. Щоб Вашим гостям і Вам самим було б зручно.

Якщо Вам не завжди потрібен великий стіл, тільки іноді, для особливих подій, Ви вибирайте обідній стіл зі змінним листом або розкладний стіл так званий стіл-трансформер. Пам'ятайте, кожен гість повинен мати за столом 60 сантиметрів, але для зручності і комфорту розпрямити лікті потрібно додати ще 15 сантиметрів. Якщо стіл прямокутний потрібно додати ще 30 сантиметрів для тих хто сидить по краях столу.

Деякі поради на які варто звертати увагу при виборі столу.

Вибираючи стіл дивіться, щоб було достатньо місця для Вашої висоти ніг; ніжки столів і стільців не повинні заплутується.

Більшість обідніх столів мають висоту 76 сантиметрів, висота крісла, як правило, 45 см (від підлоги до сидіння). Це дозволяє щоб коліна не тертися до стільниці. Загальне правило полягає в тому, щоб принаймні 30 см було між сидінням стільця і столу.

Тепер важливо оприділити, скільки людей щодня будуть їсти за цим столом?

Стіл 120 см вміщує 4-6 чоловік; Стіл 180 см вміщує 6-8 чоловік; Стіл 240 см вміщує 8-10 осіб. Круглі і овальні столи більш місткі.

Останні публікації